Δυναμική Συνεργασία της Sysco Α.Ε. με τη Media Communications Α.Ε.

H Sysco A.E., μία από τις πλέον έμπειρες και σημαντικές εταιρίες στον κλάδο της πληροφορικής, με ειδίκευση στη μηχανοργάνωση ξενοδοχειακών μονάδων & η Media Communications A.E. (MCOM), ηγετική εταιρία στην παροχή πρωτοποριακών λύσεων ψυχαγωγίας και ενημέρωσης μέσω δικτύων IP για τον ξενοδοχειακό χώρο, ανακοίνωσαν τη συμφωνία συνεργασίας στο χώρο του Hospitality Technology.

Οι δύο εταιρίες συνεργάστηκαν αρμονικά και έχουν πετύχει πλήρη επικοινωνία και ενσωμάτωση των συστημάτων τους (Οn line – Real Time) έτσι ώστε η ξενοδοχειακή επιχείρηση να μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας καινοτόμες υπηρεσίες προς τους πελάτες της σε ένα πλήρως διαδραστικό περιβάλλον.

Ενδεικτικά, τα Ξενοδοχειακά Συστήματα Λογισμικού (PMS) της Sysco και η λύση HOTstream Interactive TV της MCOM ανταλλάσουν μεγάλη γκάμα πληροφοριών και παρέχουν στον τελικό πελάτη υπηρεσίες όπως welcome message, view bill, room service αλλά και εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως spa booking, restaurant table reservation, activity reservation κλπ.

Επιπλέον, το Λογισμικό Διαχείρισης Συνεδρίων & Εκδηλώσεων της Sysco (ESP Sales & Catering) διασυνδέεται πλήρως με τη λύση HOTstream Signage της MCOM, ώστε στα monitors που βρίσκονται στο ξενοδοχείο να προβάλλονται σε πραγματικό χρόνο όλες οι εκδηλώσεις της ημέρας που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα. Έτσι οι πελάτες έχουν αμφίδρομη ενημέρωση για την ώρα και το χρόνο των events στους χώρους των ξενοδοχείων.

Η Sysco Α.Ε. και η Media Communications A.E. συμμετέχουν με περίπτερo στην 42η Διεθνή Έκθεση XENIA που θα πραγματοποιηθεί στις 26-29 Νοεμβρίου 2010 στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo.

Το περίπτερο της Sysco Α.Ε. Hospitality & Technology Solutions θα είναι στην ΑΙΘΟΥΣΑ 1, STAND: BC 30.
Το περίπτερο της Media Communications θα είναι στην ΑΙΘΟΥΣΑ 1, STAND: BC 28

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:

Sysco A.E.                                                                     Media Communications A.E.
T: 210-9319551                                                              T: 210-6839454
Email: sales@sysco.gr Email: sales@mcoms.com