Επιτυχημένος ο 1ος χρόνος λειτουργίας του Mews PMS στην Ελλάδα vol.2

Sifnos Houses

Μια μικρή ομάδα καλών φίλων με μεγάλη αγάπη για τη Σίφνο δημιούργησε το Sifnos House για να προσφέρει φιλοξενία με την άνεση ενός σπιτιού και την πολυτέλεια ενός ξενοδοχείου. Μικρά οικήματα χαρακτηριστικής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής συνθέτουν τους χώρους των Rooms & Spa, ενώ δένουν αρμονικά με τον παραδοσιακό οικισμό και το ευρύτερο τοπίο. Σχεδιασμός εξαιρετικής αισθητικής και υλικά κορυφαίας ποιότητας χαρακτηρίζουν τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ξεχωριστές ανέσεις, υπηρεσίες και το MEWS PMS εξασφαλίζουν μια ξεκούραστη διαμονή.

Anemoessa Boutique Hotel

Το Anemoessa συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ομορφότερα ξενοδοχεία 4 αστέρων στη Μύκονο.Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική μαγνητίζει το βλέμμα του επισκέπτη από την πρώτη στιγμή ενώ η πισίνα, τα ευρύχωρα δωμάτια, η υπέροχη θέα και τα εστιατόρια είναι μόνο μερικές από τις παροχές που θα κάνουν τις οικογενειακές διακοπές ή τις διακοπές με τους φίλους και την παρέα σας μοναδική εμπειρία. Το πολυτελές Anemoessa είναι αναμφισβήτητα το ιδανικό ξενοδοχείο για το καλοκαίρι και από τους πρωτοπόρους χρήστες του Mews PMS.

Leto Hotel

Ένα 5* ξενοδοχείο που επέλεξε το Mews PMS  βρίσκεται σε ένα γραφικό δρομάκι στο κέντρο του λιμανιού της Ύδρας και προσφέρει υψηλές υπηρεσίες διαμονής τα τελευταία 50 χρόνια. Το Hotel Leto Hydra αποτελεί μια γωνιά ηρεμίας και χαλάρωσης στο κέντρο της όμορφης Ύδρας.  Περιτριγυρισμένο από πανέμορφα κτίρια και πλακόστρωτα σοκάκια, το ξενοδοχείο διαθέτει χαρακτηριστικά τα οποία εμπλουτίζουν τη μοναδική νησιωτική ατμόσφαιρα. Είναι ζεστό και εξασφαλίζει μία παραδεισένια ατμόσφαιρα σε επισκέπτες που δεν ενδιαφέρονται μόνον για μία ευχάριστη διαμονή, αλλά να βρούνε ένα φιλόξενο καταφύγιο που καθρεφτίζει τη γοητεία του νησιού της Ύδρας.