Νέα συνεργασία της Sysco Α.Ε με το νέο ξενοδοχείο της αλυσίδας YES! Hotels το « New Hotel» στην Αθήνα

H επιτυχημένη αλυσίδα ξενοδοχείων YES!Hotels εμπιστεύτηκε για μια ακόμη φορά τη Sysco Α.Ε., που με την 26ετή εμπειρία της σε σύγχρονα συστήματα μηχανοργάνωσης ξενοδοχειακών μονάδων, ανέλαβε να εγκαταστήσει στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου το νέο της Λογισμικό Sysco CRS για την κεντρική διαχείριση των κρατήσεων, το ePITOME PMS για τη διαχείριση του Front Office, το ESP Sales & Catering για τη διαχείριση των πωλήσεων και των εκδηλώσεων και το EPIKOUROS Point Of Sales για τα επισιτιστικά τμήματα του ξενοδοχείου.

Η YES!Hotels συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της με βάση τη φιλοσοφία “Y”oung “E”nthusiastic “S”eductive, μεγαλώνει την «οικογένειά της» με το νέο της ξενοδοχείο, το “New Hotel” που ξεκινάει τη λειτουργία του τον Ιούνιο. Το ξενοδοχείο είναι το 5ο της αλυσίδας (Semiramis, TwentyOne, Periscope, Kefalari Suites, New Hotel) και βρίσκεται στην οδό Φιλελλήνων στο Σύνταγμα.

Το New Hotel Έχει σχεδιαστεί από τους βραβευμένους Βραζιλιάνους σχεδιαστές Campana Brothers και είναι ανακαίνιση του Olympic Palace Hotel στην Πλάκα. Αποτελεί ένα ακόμα μέλος των Design Hotels με 79 δωμάτια και σουίτες, εξοπλισμένα με σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα και μοναδικά έργα τέχνης!