ΤΟ MEDALLION PMS ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

Sysco AE επισκέφτηκε και φέτος τα νησιά μας με το Medallion PMS πρωταγωνιστή.

Στην Αίγινα, κοντά στην Μονή του Αγ. Νεκτάριου και το αρχαιολογικό μουσείο της Αίγινας, βρίσκεται το νεόκτιστο συγκρότημα Villa Marini Luxury Apartments με υπέροχη πανοραμική θέα στο λιμάνι και τα γύρω νησιά.

Στις “μικρές Κυκλάδες”, στο Κουφονήσι, συναντάμε το νεόδμητο ξενοδοχείο τριών αστέρων Myrto Hotel , έτοιμο να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και άψογες υπηρεσίες στο φιλόξενο περιβάλλον του.

Και φτάνοντας στα Δωδεκάνησα και πιο συγκεκριμένα στην Κω, στο κέντρο του νησιού κοντά στο λιμάνι και σε όλα τα αξιοθέατα συναντάμε το Bristol Hotel & Apartments χτισμένο σε ένα ήσυχο μονοπάτι έτοιμο να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Και από τον ίδιο ιδιοκτήτη έρχεται το μοντέρνο συγκρότημα Bristol Sea View Hotel Apartments που βρίσκεται επίσης στο κέντρο της πόλης, μπροστά στην κεντρική παραλιακή λεωφόρο μόλις λίγα βήματα από τα αξιοθέατα της πόλης, το εμπορικό κέντρο, την παλιά πόλη, τις παραλίες και την νυχτερινή ζωή!

Κάνοντας αισθητή την παρουσία της στα νησιά η Sysco AE εγκατέστησε το Medallion PMS για την άψογη διαχείριση των ξενοδοχείων