05/18 Το ξενοδοχείο Boutique Hotel Camvillia Resort εμπιστεύεται τη Sysco S.A. και τα λειτουργικά συστήματα MEDALLION PMS & EPIKOUROS POS.

Έχοντας τη έννοια της λέξης “φιλοξενία” συνυφασμένη με όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται, το προσωπικό του πολυτελούς ξενοδοχείου Boutique Hotel Camvillia Resort υπόσχεται να σας προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Χτισμένο αμφιθεατρικά σε μία από τις ομορφότερες τοποθεσίες της μαγευτικής Μεσσηνίας, σε απόσταση αναπνοής από την ιστορική Κορώνη, το συγκρότημα των άριστα διαμορφωμένων και ανεξάρτητων κατοικιών υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες κάθε επισκέπτη.

Ζήστε από κοντά τη μοναδική αρχιτεκτονική του τόπου σε ένα ξεχωριστό συνδυασμό “πέτρινης παράδοσης” και μοντέρνας εσωτερικής διακόσμησης. Πέτρινοι τοίχοι, ξύλινα δάπεδα, βεράντες και κήποι που αγγίζουν το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας σε ένα φυσικό περιβάλλον στολισμένο από ελαιώνες, συνθέτουν τον απόλυτο προορισμό για όσους δεν αναζητούν απλά μία διαμονή αλλά μια νέα αξέχαστη εμπειρία.
Το ξενοδοχείο Boutique Hotel Camvillia Resort εμπιστεύεται τη Sysco S.A. και τα λειτουργικά συστήματα MEDALLION PMS & EPIKOUROS POS. Σας ευχαριστούμε!

5731b86acca2fdd33765a627-large

www.camvillia.gr