07/2018 Ευχαριστούμε θερμά την XENIOS VENTURES HOTELS για την άψογη συνεργασία και την αμέριστη εμπιστοσύνη που μας επιδεικνύει εδώ και χρόνια!

Γνωρίστε σήμερα το 5* Xenios Anastasia Resort & SPA που εμπιστεύεται το EPITOME PMS της SYSCO SA, ,ώστε να παρέχει καθολική κι ασύγκριτη φιλοξενία 5* στους πελάτες του!

Το Xenios Anastasia Resort & SPA βρίσκεται σε μια πανέμορφη παραλία κοντά στη Νέα Σκιώνη, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, τη χερσόνησο της απαράμιλλης ομορφιάς και της ιστορικής αξίας που εκτείνεται από την αρχαιότητα.
Βασισμένο στο Ultra All-Inclusive πρόγραμμα, το Xenios Anastasia Resort & SPA προσφέρει άνετα καταλύματα, ημερήσια και βραδινή ψυχαγωγία, εξαιρετικά θαλάσσια σπορ και αθλητικές εγκαταστάσεις, κέντρο ευεξίας (wellness), πισίνες, ειδικό πρόγραμμα για το Μητέρες και Παιδιά.
Το Xenios Anastasia Resort & SPA είναι η καλύτερη επιλογή για διακοπές Ultra All-Inclusive.
Είτε θέλετε να περάσετε τις τέλειες διακοπές με την οικογένειά σας δίπλα στη θάλασσα είτε αναζητείτε μια ρομαντική απόδραση, το Xenios Anastasia Resort & SPA κάνει τα όνειρά σας για τις ιδανικές διακοπές στην Ελλάδα πραγματικότητα.
43www.anastasia-resort-hotel.com