08/2018 Ανακαλύψτε σήμερα το Divani Corfu Palace !

Ανακαλύψτε σήμερα το Divani Corfu Palace !Ένα ακόμα μέλος της οικογένειας των πελατών μας που μας τιμά με την μακροχρόνια εμπιστοσύνη του!

Το Divani Corfu Palace είναι ένα σύγχρονο, πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Κέρκυρα, που βρίσκεται στις καταπράσινες πλαγιές στο Κανόνι.

Μόνο 3 χλμ από το κέντρο της πόλης της Κέρκυρας και 1,5 χλμ από την παραλία του Μον Ρεπό, το πολυτελές ξενοδοχείο του ομίλου DIVANI , προσφέρει την τέλεια τοποθεσία για όλους όσους επιθυμούν να βρίσκονται κοντά στις δραστηριότητες της πόλης και το διάσημο ιστορικό κέντρο της, αλλά παράλληλα επιζητούν την ομορφιά και την απομόνωση που προσφέρουν οι γύρω λόφοι.

Τα 149 Deluxe δωμάτιά του διαθέτουν μια όμορφη κρεβατοκάμαρα με τον κατάλληλο εξοπλισμό και άνετο καθιστικό. Η μοντέρνα διακόσμηση σε ζεστές ουδέτερες αποχρώσεις αποπνέει μια αίσθηση φιλοξενίας και χαλάρωσης, με όμορφη θέα στην πισίνα ή τους κήπους του ξενοδοχείου.

Σας ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε τη SYSCO S.A. και το EPITOME PMS για την διαχείριση κρατήσεων κι εξυπηρέτηση των πελατών σας, διασφαλίζοντας έτσι την ανώτερης ποιότητας φιλοξενία και πολυτέλεια στους πελάτες σας!

714851

divanicorfuhotel.com