08/2018 Γνωρίστε μαζί μας έναν ακόμα πελάτη που μας τιμά με την εμπιστοσύνη και την συνεργασία του, το Filoxenia Hotel του ομίλου DIANA GROUP.

Γνωρίστε μαζί μας έναν ακόμα πελάτη που μας τιμά με την εμπιστοσύνη και την συνεργασία του, το Filoxenia Hotel του ομίλου DIANA GROUP.
Σμαραγδένιο πράσινο από την κατάφυτη βλάστηση και μπλε από τον λαμπερό ουρανό..Αυτά είναι τα κοσμήματα του Τσιλιβί Ζακύνθου που σκοπεύουν να σας χαλαρώσουν από τη στιγμή που θα φτάσετε στο ξενοδοχείο Filoxenia. Η φυσική ομορφιά του συγκροτήματος συμπλέει με την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία

Ονειρικό σκηνικό που κάνει τους επισκέπτες να δεσμεύονται πως θέλουν μια μέρα να επιστρέψουν.
Ένα εξαίσιο και άνετο σπίτι μακριά από το σπίτι και ένα ζεστό συναίσθημα καλωσορίσματος σε μια ήσυχη ατμόσφαιρα, στη μοναδική Ζάκυνθο.

Το Filoxenia Hotel απέχει μόλις 4χλμ. Από την πόλη της Ζακύνθου, σε ιδανική τοποθεσία, σε απόσταση 1,5χλμ. από την παραλία του Τσιλιβί και το πολυσύχναστο κέντρο του θέρετρου.
Σύγχρονες ανέσεις, ομπρέλες δίπλα στην πισίνα, 2 πισίνες και παιδική πισίνα για τους νέους επισκέπτες. Ένα μπαρ και ένα σνακ μπαρ Όποια και αν είναι η ηλικία σας και η προτίμησή σας, θα βρείτε την φιλοξενία και την περιποίηση που αποζητάτε για τις ιδανικές διακοπές!
Σας ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε το EPITOME PMS της SYSCO S.A. την διαχείριση της ξενοδοχειακής σας μονάδας !
www.dianahotels.gr/en/The-hotel-Filoxenia
family_room_6__result