08/2018 Ευχαριστούμε θερμά το La Residence Mykonos για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που δείχνει στα διαχειριστικά συστήματα της SYSCO!

Tο La Residence Mykonos είναι ένα γνήσιο boutique hotel που εκφράζει τη μαγεία μιας μεγαλειώδους εποχής, όπου ο χρόνος σήμαινε ημέρες και νύχτες διασκέδασης. Εκεί όπου η κάθε στιγμή ήταν μία εκλεπτυσμένη γιορτή.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θεωρούνται από τις πολυτελέστερες της Μυκόνου.
Διαθέτει 13 πολυτελείς σουίτες με μπαλκόνια, οι οποίες προσφέρουν μία ανεπανάληπτη θέα στα κρυστάλλινα νερά που κόβει την ανάσα.

Το πολυτελές αλλά και διακριτικό εστιατόριο του ξενοδοχείου La Veranda διαθέτει μία υπέροχη θέα της Μυκόνου, προσφέροντάς σας έτσι μία μοναδική εμπειρία αισθήσεων. Ο Chef Olivier Campanha του εστιατορίου La Veranda με την γκουρμέ κουζίνα του θα σας μεταφέρει, γευστικά, σε… άλλο επίπεδο.

Οι πελάτες θα επωφεληθούν των υπηρεσιών του φιλικού και άκρως εξειδικευμένου προσωπικού, το οποίο θα είναι δίπλα τους ανά πάσα στιγμή. Τέλος, χάρη στο MEDALLION PMS και το EPIKOUROS POS της SYSCO ,η διαχείριση των κρατήσεων σας και η εξυπηρέτηση τους κατά την διαμονή θα είναι πέρα από κάθε προσδοκία!
47074931
laresidencemykonos.com/el/