09/2018Ανακαλύψτε μαζί μας έναν ακόμα ευχαριστημένο πελάτη που μας τιμά με την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία του,το 5* AthensWas!

Το AthensWas είναι ένα boutique ξενοδοχείο στην καρδιά της Αθήνας. Θα το βρείτε σε μια μοναδική τοποθεσία, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, την πιο λατρεμένη γειτονιά της Αθήνας, και θα εντυπωσιαστείτε από τα πολυτελή του δωμάτια και σουίτες που προσφέρουν υπέροχη θέα στην Ακρόπολη. Η Αθήνα που ήταν, είναι και πάντα θα είναι μοναδική.

Κατά τη διαμονή σας στο AthensWas θα έχετε την ευκαιρία να αγναντέψετε το εντυπωσιακό μνημείο της Ακρόπολης κάθε ώρα της ημέρας. Η πανοραμική θέα από τον εξαιρετικό χώρο του εστιατορίου Sense στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, εκτείνεται σε ολόκληρη την πόλη, η οποία αποτελεί έναν αντιφατικό συνδυασμό αρχαίων κειμηλίων και αστικού μοντερνισμού. Η αντίθεση αυτή αντανακλάται στην εκλεπτυσμένη αισθητική του ξενοδοχείου, που είναι ένα σύγχρονο κοκτέιλ κλασικής, ιστορικής κομψότητας και σύγχρονης άνεσης.

Εκλεπτυσμένος σχεδιασμός με πινελιές κομψότητας και πολυτελή υλικά συνθέτουν το σκηνικό της απόλυτης άνεσης των 44 συνολικά δωματίων και σουιτών του AthensWas. Ελάτε στον κόσμο του AthensWas, όπου η γοητεία της αρχαίας Ελλάδας συναντά τη σύγχρονη άνεση.

Στον πιο επιβλητικό πεζόδρομο της Αθήνας, τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, θα βρείτε το εστιατόριο Sense, τοποθετημένο στο πιο εκλεκτό σημείο του ξενοδοχείου AthensWas, στην εκπληκτική του ταράτσα. Έχοντας το προνόμιο της εντυπωσιακής θέας στην Ακρόπολη, το εστιατόριο Sense συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία Roof Garden Εστιατόρια της Αθήνα. Συνδυάζοντας την εκπληκτική πανοραμική θέα της πόλης με τα απολαυστικά και εκλεπτυσμένα πιάτα, το εστιατόριο Sense προσφέρει μια αξεπέραστη γευστική εμπειρία.

Σας ευχαριστούμε για την πολυετή προτίμηση στο EPITOME PMS και την άψογη συνεργασία με τη Sysco S.A.!
www.athenswas.grdownload