09/2018 Ανακάλυψε μαζί μας έναν ακόμα πελάτη που μας τιμά με την συνεργασία του, το ξενοδοχείο Anemi στην γραφική Φολέγανδρο!

Συνταιριάζοντας το σύγχρονο design με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, το ξενοδοχείο Anemi αποτελείται από 12 ανεξάρτητες μεζονέτες, στραμμένες προς το Αιγαίο και το λιμάνι της Φολεγάνδρου. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν κομψή πολυτέλεια μέσα από την κυκλαδική απλότητα.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται 3χλμ μακριά από το κέντρο του νησιού και μόλις λίγα λεπτά από την παραλία Χοχλίδια στον Καραβοστάση

Το κυκλαδίτικο λευκό και τα πέτρινα στοιχεία των κτηρίων εναρμονίζονται τέλεια με τους εντυπωσιακούς κήπους και τα μονοπάτια που τα περιβάλλουν, εμπνευσμένα από τη φυσική ομορφιά του νησιού. Τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με δύο αντιθετικές έννοιες: τη minimal, παραδοσιακή Κυκλαδίτικη προσέγγιση, και τις elegant, πολυτελείς και λειτουργικές τάσεις του σήμερα, που υπόσχονται κάθε άνεση και ευκολία.

Η υψηλών προδιαγραφών φιλοξενία και η καινοτομία στο design και την αρχιτεκτονική, έκαναν το ξενοδοχείο μέλος των DESIGN HOTELS, ένα «club» με περισσότερα από 250 ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο. Όλα τα μέλη των DESIGN HOTELS μοιράζονται το όραμα για μία πραγματικά άψογη διαμονή, εμπλουτίζοντας το νόημα της φιλοξενίας με εκλεπτυσμένες υπηρεσίες και αψεγάδιαστη αισθητική.

Το ξενοδοχείο Anemi εμπιστεύεται τη SYSCO S.A. και τα διαχειριστικά της συστήματα EPITOME PMS & EPIKOUROS POS ,εξασφαλίζοντας έτσι μια ολοκληρωμένη εμπειρία εκλεπτυσμένης φιλοξενίας σε όσους το επιλέξουν! Σας ευχαριστούμε για την υποδειγματική συνεργασία και την εμπιστοσύνη σας!
anemi-folegandros-greece-03www.anemihotel.gr/el