09/2018 Ανακαλύψτε μαζί μας έναν ακόμα πελάτη που μας τιμά με την εμπιστοσύνη του… το ξενοδοχείο Acropolis Select στην καρδιά της Αθήνας!

Το ξενοδοχείο Acropolis Select βρίσκεται στην καρδία της Αθήνας και σε κοντινή απόσταση από τα κυριότερα αξιοθέατα της Πόλης. Είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε κατά την επόμενη σας επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Σε μικρή απόσταση 5 λεπτών που καλύπτεται με τα πόδια βρίσκεται η Ακρόπολη, το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, η Πλάκα. Εξίσου κοντά βρίσκονται και άλλα σημαντικά αξιοθέατα όπως η Πλατεία Συντάγματος, οι Στύλοι του Ολυμπίου Διός και το Μοναστηράκι. Το Ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 70 μέτρων από τις στάσεις του Μετρό, του Τραμ και του Λεωφορείου, κάνοντας τις μετακινήσεις γύρω από την πόλη και τις παραλίες των προαστίων πολύ εύκολες.
Στο Ξενοδοχείο έχει πρόσφατα πραγματοποιηθεί ολοκληρωμένη ανακαίνιση και στα 72 Δωμάτια αλλά και στους Κοινόχρηστους Χώρους. Είναι εξοπλισμένο με κομψά Ιταλικά έπιπλα και αυθεντικά έργα τέχνης εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελλάδα, που προσδίδουν σύγχρονη μοντέρνα διακόσμηση και φιλόξενη ατμόσφαιρα.
Το προσωπικό του Τμήματος Υποδοχής βρίσκεται στη διάθεση όλο το εικοσιτετράωρο και θα χαρεί να σας προσφέρει με συμβουλές και να σας προτείνει εξορμήσεις στην Αθήνα και όχι μόνο. Είτε ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους είτε για ευχαρίστηση, είναι η ιδανική επιλογή διαμονής! Σας ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε την SYSCO S.A. και τα διαχειριστικά μας συστήματα EPITOME PMS & EPIKOUROS POS για την άρτια φιλοξενία του κοινού που σας προτιμά! Σας ευχαριστούμε!
acropoliselect.grBedroom_1