09/2018 Ανακαλύψτε μαζί μας το Ananti City Resort ,έναν πελάτη που μας τιμά με την συνεργασία και την εμπιστοσύνη του!

Ακόμα κι αν το φθινόπωρο έχει ανατείλει ,οι ευκαιρίες για αποδράσεις δεν τελειώνουν ποτέ! Ανακαλύψτε μαζί μας το Ananti City Resort ,έναν πελάτη που μας τιμά με την συνεργασία και την εμπιστοσύνη του!

Χτισμένο σε ένα λόφο στις παρυφές των Τρικάλων , μόλις 3.5 χιλιόμετρα από το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης, το Ananti City Resort είναι ενα ξενοδοχείο πέντε αστέρων με πανοραμική θέα που αγκαλιάζει το Θεσσαλικό κάμπο, τα γύρω βουνά και εκτείνεται ως τα Μετέωρα.

Σε μια προνομιακή τοποθεσία και σε κοντινή απόσταση απο γνωστούς ταξιδιωτικούς προορισμούς, όπως τα Μετέωρα, η Ελάτη, το Περτούλι και η Λίμνη Πλαστήρα, το ξενοδοχείο συνδυάζει ιδανικά τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου πόλεως με τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα και τις παροχές ενός resort.

Οι λιτές, καθαρές γραμμές που δένουν αρμονικά με το περιβάλλον, ο μοντέρνος εσωτερικός σχεδιασμός, η πισίνα που ακροβατεί στην βουνοπλαγιά, το spa με την εσωτερική πισίνα, το roof garden με το εξαιρετικό Μεσογειακό εστιατόριο και ενημερωμένο μπαρ καθώς και το πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο, συνθέτουν ένα γοητευτικό σύνολο που θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Κάντε το Ananti Resort το προσωπικό σας καταφύγιο σε ένα από τα 18 εκλεπτυσμένα και άνετα δωμάτια, ανάμεσα τους και τρεις πολυτελείς σουίτες, τα οποία διαθέτουν τζαμαρίες που προβάλλουν τη φανταστική θέα της πόλης των Τρικάλων, του Θεσσαλικού κάμπου και των γύρω βουνών.

Ο στόχος του Ananti City Resort είναι να προσφέρει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και αυθεντικές εμπειρίες σε ένα εκλεπτυσμένο και πολυτελές περιβάλλον όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να αποκαλούν «σπίτι». Σας ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε της SYSCO S.A. και τα διαχειριστικά μας συστήματα MEDALLION PMS &EPIKOUROS POS ,ώστε να διασφαλίσετε την μέγιστη ποιότητα φιλοξενίας στους διαμένοντες!
anantiresort.grsuite4