09/2018 Γνωρίστε σήμερα έναν ακόμα πελάτη που μας τιμά με την εμπιστοσύνη και την μακροχρόνια συνεργασία του, το 4* boutique ξενοδοχείο AVA στην Πλάκα!

Το ξενοδοχείο AVA βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην καρδιά της γραφικής Πλάκας. Κυριολεκτικά στους πρόποδες της Ακρόπολης, μόλις λίγα βήματα από τον Ναό του Ολυμπίου Διός, την Πύλη του Αδριανού και άλλα μνημεία του ελληνικού πολιτισμού. Δίπλα στο μεγαλοπρεπές Μουσείο της Ακρόπολης.
Μείνετε στο AVA και δείτε μια εκπληκτική ιστορία αιώνων να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας. Εμπνευστείτε από τα εμβληματικά μνημεία & τα σαγηνευτικά μουσεία. Ζήστε το μοναδικό περιβάλλον της Πλάκας, με τα παραδοσιακά εστιατόρια και τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της.

Το AVA είναι ένα 4* boutique ξενοδοχείο που προσφέρει 23 από τις πιο ευρύχωρες και πολυτελείς σουίτες στο κέντρο της Αθήνας. Πλήρως ανακαινισμένο το 2016, αποτελεί καταφύγιο για όσους επιθυμούν χώρο, άνεση, ιδιωτικότητα και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο μη καπνιστών. Η μοναδική εσωτερική τους διάταξη και διακόσμηση δίνει στη κάθε σουίτα μια ξεχωριστή γοητεία και επιδεικνύει έναν μοναδικό χαρακτήρα. Ιδανικό για μια ευχάριστη σύντομη ή παρατεταμένη διαμονή στην Αθήνα.
Σας ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε τη SYSCO και το EPITOME PMS για την διαχείριση των κρατήσεων σας!
Bedroom-Executive-Suites-1030x687www.avahotel.gr