09/2018 Γνωρίστε σήμερα μαζί μας το Mainalon Resort στην όμορφη και ιστορική Τρίπολη…

Ακόμα κι αν το καλοκαίρι έδυσε, ανακαλύψτε τους ιδανικούς προορισμούς απόδρασης που παραμένουν αειθαλείς στις προτιμήσεις όσων θέλουν να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της πόλης! Γνωρίστε σήμερα μαζί μας το Mainalon Resort στην όμορφη και ιστορική Τρίπολη…

Χτισμένο το 1926 σε μια από τις μεγαλύτερες πλατείες της Ελλάδας, την πλατεία Άρεως, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Τρίπολης και έχοντας φιλοξενήσει κατ’ επανάληψη προσωπικότητες του καλλιτεχνικού και πολιτικού κόσμου, το Mainalon Resort αποτελεί ορόσημο για την πόλη της Τρίπολης.

Το εσωτερικό του ξενοδοχείου με την εμπνευσμένη πρόσοψή του, κρύβει μια νεοκλασική καρδιά: ξύλινες επενδύσεις και μαρμάρινα παρκέ, μαλακές μοκέτες, αναπαυτικοί καναπέδες, περίτεχνα έπιπλα, πολυτελείς λεπτομέρειες, πλούσιες παροχές και, φυσικά, συναρπαστική θέα.

Από εδώ η ματιά σας φτάνει από το επιβλητικό δικαστικό μέγαρο μέχρι το καταπράσινο πάρκο και το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, ενώ κάτω από τα παράθυρα και τα μπαλκόνια του Mainalon Resort βρίσκεται η όλο ζωντάνια πλατεία Άρεως.

Το 3* Mainalon Resort διαθέτει 31 δωμάτια και σουίτες και μπορεί να καλύψει όλες τις επιθυμίες φιλοξενίας και του πιο απαιτητικού επισκέπτη! Σας ευχαριστούμε για την μακρόπνοη συνεργασία και την εμπιστοσύνη σας στο EPITOME PMS της SYSCO S.A. !
mainalonhotel.grL1290967-e1507743990986