09/2018 Εξερευνήστε την γραφική Αράχωβα έχοντας ως ορμητήριο το Arahova Inn Hotel… έναν ακόμα πελάτη που εμπιστεύεται τη SYSCO S.A.

Εξερευνήστε την γραφική Αράχωβα έχοντας ως ορμητήριο το Arahova Inn Hotel… έναν ακόμα πελάτη που εμπιστεύεται τη SYSCO S.A. και το διαχειριστικό μας σύστημα ΕPITOME PMS ,ώστε να εξασφαλήσει άνετη και υψηλής ποιότητας φιλοξενία σε όσους το προτιμήσουν!
Η κεντρική τοποθεσία του Arahova Inn Hotel βοηθάει τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου να ευχαριστηθούν τις δραστηριότητες που προσφέρει τόσο το χωριό όσο και οι γύρω περιοχές του Παρνασσού.
Εδώ μπορείτε να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε σε έναν χώρο με ζεστά γήινα χρώματα και μοντέρνα επίπλωση. Μπορείτε να ανοίξετε το παράθυρο σας και να απολαύσετε την θέα της Αράχωβας από το μπαλκόνι σας και να δημιούργησετε ένα μικρό ορμητήριο για τις εξορμήσεις σας στην υπέροχη και κοσμοπολίτικη Αράχωβα καθώς και την ευρύτερη περιοχή.
Και τα 42 δωμάτια του Arahova Inn Hotel διαθέτουν τηλεόραση, μπάνιο, μπαλκόνι με Θέα, θέρμανση, τηλέφωνο, ντουλάπα, δωρεάν ασύρματο Internet ενώ παράλληλα υπάρχει καθημερινός καθαρισμός του δωματίου και φυσικά Room Service για ελαφριά σνακ & ποτά. Το Arahova Inn προσφέρει όμορφα και ζεστά μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια για τους επισκέπτες του με θέα την Αράχωβα ή το βουνό.
Το οικογενειακό περιβάλλον και η φιλική εξυπηρέτηση προσφέρουν ήσυχη και ήρεμη ατμόσφαιρα στους επισκέπτες του Arahova Inn.
Σας ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια!

www.arahova-inn.gr
Gallery05