09/2018 Η SYSCO S.A. και το MEWS PMS ευχαριστούν το Agnantia boutique hotel για την άψογη συνεργασία

Η SYSCO S.A. και το MEWS PMS ευχαριστούν το Agnantia boutique hotel για την άψογη συνεργασία και την αμέριστη εμπιστοσύνη στα συστήματα μας!

Το μικρό και αρχοντικό Agnantia, βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Τσελεντάτα, 3 χιλ. ανατολικά του κοσμοπολίτικου Φισκάρδου, στο βορειότερο κομμάτι της Κεφαλονιάς.
Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, αγναντεύει, την ωραιότερη θεά στο Ιόνιο πέλαγος, το κανάλι μεταξύ Κεφαλλονιάς και Ιθάκης.Από όλα τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε την μαγευτική θέα στη θάλασσα και το παράκτιο δάσος κυπαρισσιών της Κεφαλονιάς ,που προστατεύεται «ως μοναδικό» από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μαγευτικά χρώματα που φτάνουν δροσερά μαζί με την ηρεμία της φύσης!

Η αρχιτεκτονική του Agnantia είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τη τοπική Επτανησιακή παράδοση. Απολαύστε δώδεκα ατμοσφαιρικά διαμερίσματα και σουίτες σε αποχρώσεις της ελιάς, του γήινου ροδακινί και του ουρανού, καθένα με τη δική του διακόσμηση και προσεγμένα στην παραμικρή τους λεπτομέρεια. Ζήστε σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής , απόλυτα μοναδικό για εσάς!

mesaagnantia.com