09/2018 Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε έναν ακόμα πελάτη ,που κοσμεί με την ομορφιά και την μοναδικότητα των υπηρεσιών του την περιοχή της Αργολίδας…το Nafplia Palace Hotel & Villas

Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε έναν ακόμα πελάτη ,που κοσμεί με την ομορφιά και την μοναδικότητα των υπηρεσιών του την περιοχή της Αργολίδας!

Το Nafplia Palace Hotel & Villas βρίσκεται στην Ακρόπολη της Ακροναυπλίας, με εκπληκτική θέα στον κόλπο της Αργολίδας και το Ναύπλιο.
Σε απόσταση 500m από το κέντρο του Ναυπλίου και 140χλμ από την Αθήνα είναι ο ιδανικός προορισμός για μια απόδραση από την ρουτίνα και το θόρυβο της καθημερινότητας!

Το ξενοδοχείο απαρτίζεται από 51 δωμάτια και 33 ξεχωριστά επιπλωμένες βίλες, πολλές με ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα ή υπαίθριο τζακούζι. Με δύο μπαρ και τρία εστιατόρια προσφέρει τέλειες συνθήκες για ειδικές στιγμές και κάθε μορφής εκδήλωση.

Το Nafplia Palace Hotel & Villas εμπιστεύεται τη SYSCO S.A. και τα διαχειριστικά της συστήματα EPITOME PMS & EPIKOUROS POS ,εξασφαλίζοντας έτσι μια ολοκληρωμένη εμπειρία πολυτελούς φιλοξενίας σε όσους το επιλέξουν! Σας ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη σας!

nafpliapalace.grphotogallery_51