10/2018 Γνωρίστε σήμερα ακόμα έναν πελάτη μας που μας τιμά με την εμπιστοσύνη του ,το Theasis Hotel στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.

Με τη διαμονή σας στον ιδιαίτερο και καλαίσθητο χώρο του ξενοδοχείου μας, εγγυόμαστε την ξεκούραση και χαλάρωση που χρειάζεστε μετά από μία γεμάτη ημέρα διακοπών και περιηγήσεων ή μία επίσκεψη εργασίας στην πανέμορφη κωμόπολη της Παραμυθιάς και την ευρύτερη περιοχή.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 20 ξεχωριστά και ευρύχωρα δωμάτια με ιδιαίτερη διακόσμηση και εκλεπτυσμένο ύφος. Θα σας εντυπωσιάσει με την άνεση και λειτουργικότητα όλων των χώρων και την άψογη φιλοξενία που σας εγγυάται η διεύθυνση και το προσωπικό του.
Κάθε δωμάτιο και μία διαφορετική ατμόσφαιρα, κάθε δωμάτιο και μία διαφορετική αίσθηση. Από το νυφικό δωμάτιο του ξενοδοχείου μέχρι το κόκκινο, το βεραμάν και τα κλασικά δωμάτια του 1ου ορόφου θα αντιληφθείτε και θα απολαύσετε το σύγχρονο στυλ και την ιδιαίτερη αύρα που εκπέμπουν.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας με τη SYSCO και την εμπιστοσύνη που επιδεικνύετε στο MEDALLION PMS και το EPIKOUROS POS!
www.theasishotel.grdownload (1)