10/2018 Η Sysco σας συστήνει ένα ακόμα ξενοδοχείο που την τιμά με την εμπιστοσύνη του, το 4* Holel Transilvania στην Ρουμανία που εμπιστεύεται το MEDALLION PMS για την εύρυθμη λειτουργία του!

Η Sysco σας συστήνει ένα ακόμα ξενοδοχείο που την τιμά με την εμπιστοσύνη του, το 4* Holel Transilvania στην Ρουμανία που εμπιστεύεται το MEDALLION PMS για την εύρυθμη λειτουργία του!
Το 4* Holel Transilvania είναι σήμερα το πιο φιλόδοξο οικοδομικό έργο στην ξενοδοχειακή βιομηχανία Alba Iulia, 80 δωμάτια σχεδιασμένα όχι μόνο για να περάσετε τη νύχτα αλλά για μια μοναδική εμπειρία πλήρoυς χαλάρωσης. Το ξενοδοχείο διέπεται από οικολογικά standards σχεδιασμού και λειτουργίας όπως, ηλιακούς συλλέκτες και εξοικονόμηση ενέργειας και ένα σύστημα υψηλής τεχνολογίας που δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία τους πριν το check in, την πιο προηγμένη τεχνολογία για επικοινωνία με την ρεσεψιόν, στρώματα king size για την άνεση των επισκεπτών.
Για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν τα αξιοθέατα της Τρανσυλβανίας, το ξενοδοχείο αναλαμβάνει να κλείσει για σας, κατόπιν αιτήματος, μια ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής: Salina Turda, Βουνά Apuseni, Ακρόπολη Sighisoara, Κάστρο του Dracula, Κάστρο Hunyadi, στο κελάρι του Κάστρου του Jidvei
Ωστόσο, πέρα από όλα τα πλεονεκτήματα αυτού του ξενοδοχείου, το Hotel Transilvania είναι υπερήφανο για το προσωπικό του, έτοιμο να σας υποδεχθεί με ανοιχτές αγκάλες.
www.hoteltransilvania.euimages (1)