10/2018 Σας καλωσορίζουμε στη Villa Marandi στο όμορφο νησί της Νάξου.

Σας καλωσορίζουμε στη Villa Marandi στο όμορφο νησί της Νάξου. Χτισμένη σε μια ήσυχη παραλία, μόλις 5 χλμ από τη Χώρα της Νάξου, η Villa Marandi σας υποδέχεται στους πλήρως ανακαινισμένους χώρους της για αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης!

Στις 15 άνετες σουίτες της Villa Marandi, η διακόσμηση είναι εμπνευσμένη από τα στοιχεία της θάλασσας, τα οποία δημιουργούν ένα χαλαρωτικό και καλοκαιρινό περιβάλλον για να απολαύσετε τις διακοπές σας στη Νάξο και να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας.

Η Villa Marandi είναι ιδανική για όσους θέλουν ένα ήρεμο και ποιοτικό περιβάλλον, να χαρούν τις καλύτερες παραλίες του νησιού, μιας και βρίσκονται πολύ κοντά σε αυτές, να γνωρίσουν την ιστορία και να εξερευνήσουν τον φυσικό πλούτο της Νάξου. Η Villa Marandi είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες και προσφέρει ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον για τους μικρούς επισκέπτες της. Είναι, όμως και ο ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να περάσουν ένα ρομαντικό και αξέχαστο ταξίδι του μέλιτος.

Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Villa Marandi για την εμπιστοσύνη του στη SYSCO και τα διαχειριστικά μας συστήματα MEDALLION PMS & EPIKOUROS POS!

https://www.villa-marandi-naxos.com

images (1)