11/2018 Ανακαλύψτε σήμερα μαζί μας έναν ακόμα ευχαριστημένο πελάτη που τιμά τη SYSCO με την συνεργασία του ,το ξενοδοχείο Bratsera στην Ύδρα!

Η πόλη της Ύδρας, χτισμένη γύρω από το παλιό λιμάνι, είναι ένα διατηρητέο φυσικό μνημείο και το γεγονός ότι έχει ξεφύγει από τη σύγχρονη ανάπτυξη και όλα τα είδη των οχημάτων είναι απαγορευμένα, η παρθένα φύση κάνει το ελκυστικό νησί της Ύδρας ιδανική τοποθεσία για αξέχαστες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.
Η Μπράτσαιρα ήταν μια δημοφιλής λέξη των ελληνικών σφουγγαράδων του περασμένου αιώνα, που ήταν το μητρικό πλοίο όπου χαλαρώνουν μετά από ώρες στο βυθό. Μετά από μια διαμονή σε οποιαδήποτε μεγάλη πόλη, θα νιώσετε το ίδιο και για το ξενοδοχείο Bratsera στο νησί της Ύδρας.
Το εργοστάσιο σφουγγαριών που ίδρυσε ο Νικόλαος Βερνενιώτης το 1860 έχει αποκατασταθεί με αγάπη και μετατράπηκε σε ένα από τα πιο όμορφα μικρά ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
Το κτίριο του ιστορικού Hotel Bratsera εκτείνεται γύρω από έναν γαλήνιο κήπο με μια υπέροχη πισίνα, που φαίνεται να έχει βγει από ένα παραμύθι και δεν απέχει μόνο 2 λεπτά από το ζωντανό λιμάνι αλλά και σε ευθεία γραμμή από το λιμάνι
. Ο αρχιτέκτονας του ξενοδοχείου βραβεύθηκε με το EUROPA NOSTRA το 1996 για το συγκεκριμένο έργο του για την αποκατάσταση του Bratsera. Όλα τα 25 δωμάτια που έχουν διαμορφωθεί σε σχήμα U γύρω από μια όμορφη πισίνα, είναι κατασκευασμένα από παλαιά υλικά που αναφέρονται στην προέλευση του κτιρίου και στη ναυτική ιστορία του νησιού και προσφέρουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις και εγκαταστάσεις της σύγχρονης φιλοξενίας. Είτε σε ένα επίπεδο με άμεση πρόσβαση στους κήπους ή σε μεζονέτα, κάθε δωμάτιο έχει το δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Bratsera για την εμπιστοσύνη του στη SYSCO και τα διαχειριστικά μας συστήματα EPITOME PMS & EPIKOUROS POS ! bratserahotel.com
SUITE-VIRANI-1920x1920