11/2018 Γνωρίστε σήμερα ακόμα έναν πελάτη μας που δικαίως κοσμεί με την παρουσία του την λίστα των κορυφαίων ξενοδοχείων της Αθήνας…

Το ξενοδοχείο Divani Caravel, μέλος των Leading Hotels of the World, χάρη στην προνομιακή του θέση στην καρδιά της Αθήνας, γίνεται η ιδανική αφετηρία για τις επισκέψεις σας στα πιο σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα της ιστορικής πόλης.
Το Divani Caravel προσφέρει άνετη διαμονή και πολυτελείς εγκαταστάσεις που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Στο ξενοδοχείο απολαμβάνετε δωμάτια με κομψή αισθητική και σουίτες με πολυτελή άνεση, εστιατόρια, lounge και μπαρ, κέντρο ευεξίας στον 9ο όροφο, εσωτερική/εξωτερική πισίνα με υπέροχη θέα στην πόλη, και έναν από τους μεγαλύτερους χώρους συνεδρίων και δεξιώσεων στην Αθήνα.
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα σας βοηθήσει να διαλέξετε τα μέρη που θα επισκεφθείτε μέσα από τις αμέτρητες επιλογές
σε μουσεία, γκαλερί και αξιοθέατα, για να ζήσετε μια αξέχαστη διαμονή.
Ευχαριστούμε θερμά τον ομιλο DIVANI για την εμπιστοσύνη του ,στο διαχειριστικό μας σύστημα EPITOME PMS και την άψογη συνεργασία ετών με τη SYSCO!
divani-caravel-hotel-divine-suite-bedroomdivanicaravelhotel.com