Αποδοτικές λύσεις

Η Sysco σας συστήνει νέες, πρωτοποριακές  Λύσεις που έχουν ως στόχο
A.    Πρόσθετες υπηρεσίες στον πελάτη σας
B.    Πρόσθετα εργαλεία στα χέρια σας

Η μηχανογράφηση στην υπηρεσία του πελάτη!!!

Η Sysco Α.Ε. είτε με εφαρμογές δικής της ανάπτυξης είτε σε συνεργασία με άλλες εταιρείες του χώρου, μπορεί και παρέχει στο κάθε ξενοδοχείο λύσεις-εργαλεία που μπορεί και απολαμβάνει πλέον ο ίδιος ο πελάτης.
Έτσι αυξάνεται ο δείκτης ικανοποίησης του πελάτη και εμπλουτίζεται η διαμονή του με υπηρεσίες του ξενοδοχείου που προέρχονται από την εκμετάλλευση της μηχανογράφησης της Sysco.

Συγκεκριμένα:

Για Γρήγορο Check In…

Passport Scanner

Το Passport Scanner, διαβάζει το διαβατήριο ή την ταυτότητα του πελάτη σε ελάχιστο χρόνο, βρίσκει την κράτησή του στο ξενοδοχειακό πρόγραμμα της Sysco και στη συνέχεια  την αντιστοιχεί ενημερώνοντας τα κατάλληλα αντίστοιχα πεδία και τυπώνει το registration card.
Πλεονεκτήματα: Γρήγορο check in, σωστά δεδομένα αλληλογραφίας, αποφυγή διπλοεγγραφών ιστορικού.

Pre Reg

, Συνδέστε την φόρμα pre-registration με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας και δωστε την δυνατότητα στον πελάτη σας (όπως και να χει κάνει κράτηση) να καταχωρήσει τα στοιχεία του registration του. Αυτα θα μεταφερθούν αμεσως στο Epitome, παρέχοντας την δυνατότητα manual room allocation πριν φτασει ο πελατης στο ξενοδοχείο.

Πλεονεκτήματα: Αποφυγή ουρών στη receptιon, αμεσο check in, συνδεεται με καθε τυπο ιστοσελίδας, συνδυάστε το με τα OnTheGo apps για μέγιστη απόδοση.

Για τα Τμήματα…

Epikouros Cashless-Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι

Ο πελάτης παίρνει μια κάρτα στο check in ίση με αντίστοιχο αντίτιμο που πληρώνει εκείνη την ώρα και με την κάρτα αυτή κάνει καταναλώσεις στα τμήματα.
Πλεονεκτηματα: Καλύτερος έλεγχος, μείωση απώλειας εσόδων αφού δεν υπάρχουν πολλά ή και καθόλου μετρητά στα ταμεία, αύξηση κατανάλωσης, καλύτερη ενημέρωση ιστορικού πελάτη, αποφυγή λαθών σε χρεώσεις

Για να γνωριστείτε καλύτερα…

Epikouros Membership

Ο πελάτης παίρνει μια κάρτα (είτε με ταχυδρομείο είτε στο check in) με συγκεκριμένο χρώμα και κωδικοποίηση π.χ. Silver, Gold, Platinum και κάνει καταναλώσεις στα τμήματα λαμβάνοντας εκπτώσεις ανάλογα με το επίπεδο πιστότητας που έχει (Loyalty Level). Στη συγκεκριμένη κάρτα μπορεί να εκτυπώνεται μέσω εκτυπωτή καρτών και ο μοναδικός κωδικός του πελάτη που μπορεί να τον χρησιμοποιεί για τις On Line κρατήσεις του.
Epitome Loyalty, λογισμικό διαχείρισης μελών με υπολογισμό πόντων ανάλογα με τα κριτήρια διαμονής και εσόδου σύμφωνα με τα στοιχεία του Epitome PMS

Για καλύτερη ενημέρωση…

Info-Kiosk

Λογισμικό διαχείρισης πληροφορίας σε interactive περιβάλλον με πολλές επιλογές εξοπλισμού. Ο πελάτης μπορεί να ενημερωθεί για οτιδήποτε θελήσει το ξενοδοχείο όπως π.χ. Καιρός, Χάρτες, Διαδρομές, Αξιοθέατα, Εστιατόρια, Bars, Δρομολόγια, Συνταγές, Ειδήσεις, αποστολή Card Postal κλπ.

e-Quest

Ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο που μπορεί να είναι και μέρος της λύσης Info Kiosk όπου το ξενοδοχείο μπορεί να έχει ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια που τα συμπληρώνει ο πελάτης σε οθόνες αφής στο lobby ή στα τμήματα του ξενοδοχείου και έτσι οι πληροφορίες αυτές αξιοποιούνται και δείχνουν στο ξενοδοχείο το δείκτη ικανοποίησης του πελάτη, τα παράπονά του και στατιστικές αναφορές.

Εργαλεία που σας λύνουν τα χέρια…

Πράσινο Τιμολόγιο…

Ηλεκτρονικό Τιμολόγιο

(Bavel της Voxelgroup), λογισμικό διασύνδεσης (interface) του Epitome με την ηλεκτρονική πλατφόρμα τιμολόγησης της Voxel ώστε τα τιμολόγια των συμβεβλημένων με την Voxel γραφείων να στέλνονται απευθείας ηλεκτρονικά κατά την έκδοσή τους.

Για σωστές χρεώσεις…

Mini Bar Management

Διαχείριση των καταναλώσεων του Mini Bar με δυνατότητα και online χρέωσης δωματίου τη στιγμή του ελέγχου του mini bar με χρήση φορητού τερματικού (On line-Off line)

Σε περίπτωση ηλεκτρονικού mini bar αυτόματης χρέωσης διασυνδέουμε τις χρεώσεις αυτές με το Epitome PMS.

Για τις Βλάβες…

HotMain

Σύστημα Διαχείρισης Συντήρησης και βλαβών ξενοδοχείου με online ενημέρωση του συντηρητή σε smart phone ή και σε PDA.

Για τις κρατήσεις της TUI…

TUI Interface

Μοναδικό σύστημα διασύνδεσης του ηλεκτρονικού συστήματος κρατήσεων IRIS της TUI καθώς και του συστήματος της Jetair με το Epitome PMS. Έτσι οι κρατήσεις από TUI και Jetair καταχωρούνται αυτόματα στο ξενοδοχειακό σύστημα αφού φυσικά έχουν φιλτραριστεί κατάλληλα από τα εργαλεία της Sysco και το προσωπικό των κρατήσεων.

Για απεριόριστη πληροφορία…

Sysco B.I

Σύστημα Επιχειρηματικής Ευφυίας (Business Intelligence) που επιτρέπει στο ξενοδοχείο να δημιουργεί όσα και όποια reports θελήσει αντλώντας δεδομένα από οποιαδήποτε εφαρμογή διαθέτει, ακόμα και απο αρχεία excel. Η Sysco παρέχει έτοιμα πληροφοριακά μοντέλα που αφορούν σε Revenue, Forecast, PnL.