Επικοινωνήστε μαζί μας: (+30) 210 9319 551 - Mail: info@sysco.gr

About Us.

Εταιρικό Προφίλ

Ο Όμιλος της SYSCO αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον καταξιωμένους προμηθευτές ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής (Information Technology Integrators) στην αγορά του Hospitality τόσο στην Ελλάδα με την Sysco Α.Ε. όσο και στην Κύπρο με την Sysco Cyprus Ltd.

Ιδρύθηκε το 1984 από στελέχη με σημαντική εμπειρία στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο μηχανογράφησης Ξενοδοχείων και Επισιτισμού, με σκοπό την ανάπτυξη και προώθηση εμπορικών εφαρμογών λογισμικού και εξειδικευμένων λύσεων πληροφορικής βασισμένες στις πλέον σύγχρονες πλατφόρμες σχεδιασμού  και  ανάπτυξης λογισμικού.

Σε όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας της, η SYSCO έχει επιδείξει συνέπεια, επαγγελματισμό και σταθερότητα, ενώ παρακολουθεί διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις. Έχει αναπτύξει μια έντονη δραστηριότητα σε όλους τους τομείς της αγοράς του Hospitality, προσφέροντας ολοκληρωμένες καινοτόμες λύσεις σε επιχειρήσεις όπως

Αλυσίδες Ξενοδοχείων
City και Resort μονάδες ανεξαρτήτως μεγέθους
Boutique και Design ξενοδοχεία
Πολυχώρους & Water Parks
Villas & Apartments
Μαρίνες
Εστιατόρια
Μπαρ, Καφέ, Νυχτερινά Κέντρα κλπ

Η επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρίας επιμερίζεται στις ακόλουθες κύριες αγορές έχοντας πρώτιστο μέλημα την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, τη συνεχή υποστήριξη και ικανοποίηση των πελατών της.

Στην Ξενοδοχειακή αγορά, όπου σήμερα η SYSCO αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων, με περισσότερες από 300 σημαντικές εγκαταστάσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα αντιπροσωπεύοντας τις Λύσεις μίας από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρίες παραγωγής ξενοδοχειακού λογισμικού, την Infor (πρώην Softbrands, πρώην Hotel Information Systems- H.I.S.), με περισσότερες από 13.000 εγκαταστάσεις διεθνώς.

Στην Aγορά της Εστίασης, με σημαντικές εγκαταστάσεις σε εστιατόρια, bar, πολυχώρους και water parks σε όλη την Ελλάδα. Οι εφαρμογές οι οποίες χρησιμοποιούνται είναι ανεπτυγμένες από τη SYSCO με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης.


support

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, Κάνετε σπουδαία δουλειά και είστε η λύση με τις νέες ιδέες και ότι έχει σχέση με το Λογισμικό, αισθάνομαι υπερήφανος που ανήκω στην SYSCO S.A
Αρτέμης Σταυρακόπουλος
Ευχαριστώ την ομάδα υποστήριξης της Sysco S.A Για τις καλές πρόσφατες υπηρεσίες υποστήριξης που παρείχαν στο Daphne Holiday Club που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα EPITOME PMS.
Θανάσης Τζιάστας

H ομάδα μας

Τα στελέχη της Sysco είναι και ο βασικός λόγος ύπαρξης και επιτυχημένης παρουσίας της εταιρίας. Είναι άνθρωποι που έχουν σε υψηλό επίπεδο το γνωστικό αντικείμενο του ξενοδοχείου τόσο μέσα από ανώτατες σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό όσο και από μακρόχρονη εργασιακή εμπειρία σε μερικά από τα καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά ξενοδοχεία της χώρας.
Η συνταγή δεν είναι μυστική αλλά έχει τελειοποιηθεί αυτά τα 34 χρόνια παρουσίας της εταιρίας στο χώρο. Έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη συνεργάζονται αρμονικά και αποτελεσματικά με ανθρώπους νέους, με όρεξη για δημιουργία, όραμα και στόχους. Με φαντασία, ταλέντο και σκληρή δουλειά, δημιουργούν καινοτομικές και αξιόπιστες εφαρμογές και λύσεις και παρέχουν υπεύθυνα και αποτελεσματικά υπηρεσίες προς τους πελάτες.
Η συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση του προσωπικού μας γίνεται μέσα από:
Εσωτερικά Σεμινάρια
Σεμινάρια των πιο γνωστών οργανισμών και ιδρυμάτων της χώρας
Σεμινάρια στην Infor
Η στελέχωση των τμημάτων της εταιρείας απαρτίζεται από Μηχανικούς Ανάπτυξης Λογισμικού, Μηχανικούς Ποιοτικού Ελέγχου των προϊόντων, Project Managers, Συμβούλους Υλοποίησης, Συμβούλους Πωλήσεων, Στελέχη Marketing και Στελέχη διοικητικών τμημάτων.

 

Back to Top