Επικοινωνήστε μαζί μας: (+30) 210 9319 551 - Mail: info@sysco.gr

Λύσεις για τον χώρο της Εστίασης

Έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη συνεργάζονται αρμονικά και αποτελεσματικά με ανθρώπους νέους, με όρεξη για δημιουργία, όραμα και στόχους.

Epikouros Touch POS

Η εφαρμογή EPIKOUROS Touch P.O.S. αποτελεί την πρόταση της SYSCO για την αποτελεσματική διαχείριση σύγχρονων χώρων εστίασης, είτε πρόκειται για αυτόνομες μονάδες, είτε για τμήματα ξενοδοχείων, κινηματογράφων, πολυχώρων, θεματικών πάρκων κ.λπ. είτε, τέλος, για oμίλους εταιρειών με Κεντρική Διαχείριση Δεδομένων.
Δείτε περισσότερα

Epikouros Mobile

Η Sysco SA ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς για παροχή συστημάτων μηχανογράφησης τελευταίας τεχνολογίας δημιούργησε και προωθεί τη λύση στην ανάγκη της ασύρματης παραγγελιοληψίας με ασύρματα, φορητά τερματικά, το Epikouros Mobile.
Δείτε περισσότερα

Epikouros Add-Ons

Η εφαρμογή EPIKOUROS διαθέτει μια πληθώρα από modules που σχεδιάστηκαν για να εμπλουτίσουν και να ολοκληρώσουν την πρόταση της SYSCO Α.Ε. για την αυτόματη και αποτελεσματική διαχείριση τόσο των χώρων εστίασης όσο και των αιθουσών συνεδρίων.
Δείτε περισσότερα

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στα προϊόντα μας συμπληρώνοντας την φόρμα. Ενα έμπειρο στέλεχος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Send us a Message

Back to Top