Επικοινωνήστε μαζί μας: (+30) 210 9319 551 - Mail: info@sysco.gr

Infor CloudSuite Hospitality

Μια νέα τεχνολογική πλατφόρμα που συνδέει όλα τα τμήματα του Ξενοδοχείου σας ! ! !

Infor Hotel Management System (HMS)

Γνωρίστε την αξία των καλεσμένων σας…

Γνωρίζετε τη σημασία της διατήρησης μια σταθερής ροής επισκεπτών στο ξενοδοχείο σας. Είναι το κρίσιμο πρώτο βήμα για να λειτουργήσει η επιχείρησή σας με κέρδος.
View More

Infor EzRMS (Revenue Management System)

Το Infor EzRMS προσφέρει για το ξενοδοχείο ή την αλυσίδα ξενοδοχείων σας εύκολη διαχείριση των εσόδων και τιμών (yielding).

Είναι πλέον γνωστό ότι  η Ξενοδοχειακή Βιομηχανία γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστική. Μπορείτε να ανταποκριθείτε σε αυτή την πρόκληση με το Infor®EzRMS (Revenue Management Solution), ένα εύκολο στη χρήση λογισμικό που αναπτύχθηκε ειδικά για τη Ξενοδοχειακή Βιομηχανία.
View More

Infor CRM (Customer Relation Management)

Οδηγός για επιτυχημένα αποτελέσματα…

Για να επιτύχετε στη σημερινή ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά, θα πρέπει να έχετε σε βάθος γνώση που θα σας οδηγήσει στη λήψη αποφάσεων και στη διαμόρφωση των στρατηγικών προτεραιοτήτων σας.
View More

Infor EAM

Αξιοποιήστε στο έπακρο τα πάγια σας…

Προκειμένου να έχετε καλύτερο έλεγχο του συστήματος ΕΑΜ θα πρέπει να συνδυάσετε ξεχωριστές πηγές πληροφόρησης σε συγχρονισμένες πηγές με ολοκληρωμένα εργαλεία επιχειρηματικής ευφυΐας

View More

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στα προϊόντα μας συμπληρώνοντας την φόρμα. Ένα έμπειρο στέλεχος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Back to Top